صنعت نفت ایران
1403/10/9
Sunday
آرشیو اخبار صنعت نفت

زمینه‌های همکاری بین ایران و نامیبیا ۱۳۹۶/۰۱/۲۵


استاندار آموسانی کشور نامیبیا تاکید کرد: ساخت و تولید یکی از زمینه‌هایی است که کشور نامیبیا اهمیت زیادی به آن می‌دهد و دلیل عمده‌ سفر به تبریز نیز همین است؛ چراکه این استان به عنوان یک استان صنعتی شناخته شده است.

وی عنوان کرد: حتی تراکتورسازی تبریز در کشور ما برندی شناخته شده است و هدف عمده از سفر به ایران، شناخت هرچه بیشتر این کشور و پتانسیل‌های اقتصادی و فرهنگی آن برای سرمایه‌گذاری و همکاری است.

آنجالا با اشاره به تبلیغات ضدایرانی رسانه‌های غربی گفت: برخلاف همه‌ این تبلیغات‌ها و بر اساس شناخت‎‌های قبلی و حقایقی که در طول این سفر عیناً مشاهده کردیم، ایران بهترین دوست و همکار ما در سرمایه‌گذاری‎های خارجی خواهد بود.

وی گفت: همچنین ما از آسیب‎ها و ضررهای وارده بر ایران در تحریم‌ها آگاه هستیم و در دوره‌ بعد از استقلال کشور نامیبیا، ایران به جانبداری از کشور ما، حمایت‎های مادی زیادی از کشور ما کرده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر، عمده‌ترین فعالیت کشور نامیبیا، کشاورزی است و همچنین این کشور از وجود معادن اورانیوم، مس و الماس بهره‌مند است.

استاندار آموسانی کشور نامیبیا عنوان کرد: این کشور در صنایع شیلات و تولید گوشت نیز جزو اولین‎ها در سطح بین‌المللی است و حتی کیفیت گوشت تولید شده توسط این کشور از گوشت تولید شده در آرژانتین هم بهتر است.

وی افزود: فیلدهای همکاری مشترکی که روابط دیپلماتیک و اقتصادی این دو کشور را تضمین می‌کند، می‌توان به کشاورزی، آموزش و پرورش، توسعه زیرساخت‌ها، تجارت عمومی و مدیریت منابع آبی اشاره کرد.

اسماعیل جبارزاده در دیدار با هیات اقتصادی نامیبیا در محل استانداری تبریز اظهار کرد: آذربایجان‌ شرقی به عنوان یکی از استان‌هایی است که پیشینه‌ تاریخی، اقتصادی و فرهنگی و سیاسی دیرینه‌ای دارد؛ به طوری که سابقه‌ تجارت در این استان قدمت دیرینه‎ای دارد که به دلیل قرار گرفتن تبریز در مسیر جاده‌ ابریشم است.

وی افزود: بازار بزرگ تبریز نیز به عنوان میراث جهانی ثبت شده است و امروزه نیز مرکز تجارت جهانی و شمالغرب به شمار می‌آید. همچنین این استان دارای سه میلیون و 800 هزار نفر جمعیت و 240هزار نفر دانشجو است که بخش عمده‌ای از آن را دانشجویان دوره‌ تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند.

وی عنوان کرد: 3700 نفر نیز عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی هستند که به عنوان سرمایه‌های انسانی شناخته می‌شوند.

جبارزاده بیان کرد: این استان در تولید صنایع سنگین اعم از خودرو و ماشین‌آلات سنگین نیز به عنوان یکی از اولین تامین‌کننده‌های نیاز کشور به شمار می‌آید و اخیراً نیز بخشی از تولیدات خود را به کشورهای همسایه همچون جمهوری آذربایجان و ترکیه صادر کرده است.

وی افزود: همچنین وجود کارخانه‌های بزرگ داروسازی نیز از دیگر مزیت‌های این استان است و آذربایجان‌شرقی همچنین به عنوان یکی از صادرکنندگان شیرینی و شکلات به کشورهای مختلف به شمار می‌آید. 

وی با اشاره به اینکه این استان دسترسی چندانی به منابع دریایی، نفتی و گاز ندارد، گفت: برخلاف این حقایق، استان ما در تولید و پرورش شیلات، تولید تجهیزات استخراج نفت و گاز جزو برترین‎ها به شمار می‌آید.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این استان پیشینه‌ سیاسی و علمی برتری دارد، گفت: رهبر معظم انقلاب نیز اهل این دیار و خطه هستند و مردم انقلابی این خطه همواره به مبارزه با ظلم برخاسته‌اند و در پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز این خطه نقش بسیار مهمی را ایفا کردند.

وی عنوان کرد: زمینه‎های آموزشی نیز می‎تواند همکاری خوبی را بین این دو کشور و استان ما فراهم کند و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به خصوص در این مورد همواره جزو برترین‌ها در سطح کشور بوده است.

وی گفت: استان ما در بخش کشاورزی نیز از توانمندی‎های بسیار خوبی برخوردار بوده و در سال گذشته حدود 700 هزار تن گندم در این استان تولید شده است.

جبارزاده خاطرنشان کرد: با توجه به این که کشور نامیبیا از منابع و تجارب بسیار غنی و خوبی همچون الماس، شیلات، کشاورزی و تولید گوشت برخوردار است، بنابراین زمینه‌های مشترک زیادی برای همکاری بین این دو کشور وجود دارد.

گفتنی است، هیأت 10 نفره‌ اقتصادی نامیبیا صبح روز یکشنبه 20 فروردین ماه برای توسعه روابط اقتصادی و دیپلماتیک به تبریز سفر کردند و طی دیداری با استاندار تبریز به رایزنی پرداختند.

منبع: ایسنا


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved