صنعت نفت ایران
1403/10/2
Sunday
آرشیو اخبار صنعت نفت

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران: تلاش برای کشف ذخایر هیدروکربوری در مناطق مرزی ستودنی است ۱۳۹۴/۱۲/۱۹


مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از دست‎اندرکاران پروژه لرزه‎نگاری ذهاب قدردانی کرد و گفت: تلاش برای کشف ذخایر هیدروکربوری در مناطق مرزی، اقدامی در جهت صیانت از ثروت‌های ملی و قابل تحسین است.

سیدصالح هندی، دیروز (چهارشنبه – 19 اسفند) در نشستی که با هدف قدردانی از دست اندرکاران پروژه لرزه نگاری ذهاب در شرکت عملیات اکتشاف نفت برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: این پروژه با وجود همه سختی‎ها و فراز و نشیب‎ها به واسطه همکاری خوب و کار گروهی بین مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و شرکت عملیات اکتشاف نفت و دیگر دست‎اندرکاران، به پایان رسیده است.

وی انجام عملیات اکتشافی برای شناسایی ذخایر هیدروکربوری را به ویژه در نواحی مرزی کشور مانند پروژه لرزه نگاری ذهاب، اقدامی در راستای صیانت از منافع و ثروت های ملی خواند.

هندی از سربازان خط‎شکن در سال‎های دفاع مقدس یاد کرد و گفت: معمولا وقتی فعالیت‎های توسعه‎ای در یک میدان به برداشت نفت و گاز منتهی می‎شود، از آنان که روز اول فعالیت‎های اکتشافی را انجام دادند یادی نمی‎کنند و کارکنان حوزه اکتشاف همانند همان سربازان خط‎شکن روزهای جنگ، سربازان گمنامی هستند که در مسیر منافع ملی قدم برمی‎دارند.

وی خاطرنشان کرد: اجرای هر پروژه، فرصتی مغتنم برای عبرت‎آموزی و یادگرفتن آموزه‎های مختلف و از مصادیق مدیریت دانش است.

محمد عالمی، مدیرعامل شرکت عملیات اکتشاف نفت ایران نیز در این نشست با اشاره به شرایط بسیار سخت کار در منطقه مرزی اورامانات و مصائبی از جمله مناطق صعب‎العبور با شرایط آب و هوایی سرد و طاقت‎فرسا، کوهستان‌های سخت و بلند و مشکلات ناشی از نزدیکی به مرز و ...، عنوان کرد: این پروژه اگرچه با سختی‎های بسیاری همراه بود، اما اجرای آن با همکاری ارگان‌های تامینی ما را در شناسایی نقاط ضعف و قوتمان یاری کرد.

وی از آمارهای موفقیت‎آمیز این پروژه علی رغم پیچیدگی و سختی بسیار زیاد پروژه یاد کرد و افزود بیش از ٢٠ هزار برداشت در این پروژه انجام شده است.

عالمی با قدردانی از مساعدت‌های مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به عنوان کارفرمای این پروژه، ابراز امیدواری کرد که با رونق پروژه‌های اکتشافی، این شرکت نیز بتواند در پیشبرد روزافزون اهداف اکتشافی علاوه بر حفظ اشتغال برای نیروهای متخصص این حوزه، همچون گذشته نقش استراتژیک خود را در صنعت نفت ایفا کند.

بهمن سلیمانی، معاون مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران نیز در این نشست اظهار داشت: در حالی که قرار بود پروژه لرزه نگاری دوبعدی ذهاب در طول یک هزار و ٥٠ کیلومتر انجام شود، این میزان با شناسایی ساختمان های جدید زمین شناسی به هزار و ٣٨٦ کیلومتر افزایش یافت.

منبع: شانا


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved