صنعت نفت ایران
1403/11/26
Friday
آرشیو اخبار صنعت نفت

ضرورت پایش زنجیره تولید و توزیع فرآورده‌های نفتی ۱۴۰۳/۱۱/۱۵


به گزارش خبرنگار شانا، علیرضا رشیدیان در آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» با بیان اینکه ملت ایران در طول ۴۶ سال پیروزی انقلاب اسلامی گام‌های بلندی در زمینه علم و دانش برداشته‌اند، بیان کرد: جوانان فرهیخته، دانشمندان توانمند و مدیران با انگیزه‌ای داریم که با تمام توان برای رسیدن به جایگاه ویژه ایران در نظم نوین جهانی تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه قاچاق سوخت پدیده‌ای است که سال‌های طولانی در مرزها در حال وقوع است، تصریح کرد: کسانی که منافع ملی را در نظر نمی‌گیرند و تنها به فکر منافع فردی خود هستند این سرمایه ملی را به نفع بیگانگان به تاراج می‌برند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: تفاوت قیمت عرضه فرآورده‌های نفتی در داخل کشور با کشورهای منطقه، افراد منفعت‌طلب را به قاچاق سوخت تحریک می‌کند از این‌ رو باید زنجیره تولید و توزیع فرآورده را به‌صورت کامل مدیریت و پایش کرد.

رشیدیان گفت: در برخی مواقع مقدار واردات سوخت با مقدار قاچاق برابر می‌شود و باید با ساماندهی توزیع سوخت از اتلاف این منافع ملی جلوگیری کرد.


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved