صنعت نفت ایران
1403/9/2
Friday
آرشیو اخبار صنعت نفت

نوسان در بازار نفت سرمایه‌گذاری‌ها را به مخاطره می‌اندازد ۱۴۰۳/۰۸/۱۶


به گزارش خبرگزاری رویترز، کلودیو دسکالزی در یک رویداد صنعتی در ابوظبی گفت: کاهش عرضه نفت اوپک‌پلاس (تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش) و تلاش‌های اخیر اعضا برای تعدیل کاهش‌های داوطلبانه، نوسان‌ها در بازارهای انرژی جهان را افزایش داده و سرمایه‌گذاری در بخش ایجاد ظرفیت‌های تازه تولید را با مشکل روبه‌رو کرده است.

وی افزود: انتظار می‌رود نوسان‌های بالا در بازارهای انرژی طی سال‌های اخیر تا سال ۲۰۲۵ میلادی ادامه یابد.

هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس متشکل از عربستان سعودی، روسیه، عراق، امارات متحده عربی، کویت، قزاقستان، الجزایر و عمان تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای خود را برای یک ماه دیگر تا پایان دسامبر ۲۰۲۴ تمدید کردند.

مدیرعامل انی گفت: به محض اینکه اعضای اوپک‌پلاس از تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه نفت خود خبر دادند، قیمت‌های جهانی این کالای راهبردی فوراً کاهش یافت و اکنون که آنها از به تعویق افتادن آغاز برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه (افزایش روزانه ۱۸۰ هزار بشکه‌ای) تا پایان دسامبر سخن به میان آوردند قیمت‌ها افزایش یافت و تأثیر زیادی بر بازار داشت.

دسکالزی با بیان اینکه اوضاع مطلوب نیست، تصریح کرد: همه می‌گویند ما به انرژی نیاز داریم، اما این شکل از نوسان‌ها، سرمایه‌گذاری در ایجاد ظرفیت‌های تازه برای تولید نفت و گاز ار به مخاطره می‌اندازد.

موری اوچینکلاس، مدیرعامل شرکت بی‌پی و وائل ساوان، مدیرعامل شرکت شل هم در یک نشست تخصصی به همراه دسکالزی تأکید کردند که تنش‌ها در خاورمیانه در صدر ریسک‌های پیش روی بازارهای جهانی انرژی است.

تشدید تنش‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی از اکتبر گذشته، نگرانی‌ها را درباره  اختلال عرضه نفت در خلیج فارس که حدود ۲۰ درصد نفت و گاز جهان را تولید و صادر می‌کند، افزایش داده است و این اوضاع قیمت نفت را بالاتر می‌برد.

اوچینکلاس با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا گفت: بزرگ‌ترین چالشی که آمریکا با آن روبه‌روست اصلاحات قانونی برای صدور مجوز سرمایه‌گذاری‌های تازه در حوزه انرژی، به‌ویژه پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و کم کربن است.

مدیرعامل بی‌پی گفت: جهان بدون توجه به گفته‌ها درباره احتمال اوج تقاضا برای سوخت‌های فسیلی در سال‌های آینده، به‌منظور حفظ ذخایر به سرمایه‌گذاری زیادی در صنایع نفت و گاز نیاز دارد.


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved