صنعت نفت ایران
1404/4/16
Monday
آرشیو اخبار صنعت نفت

نروژ جای روسیه را به‌عنوان برترین عرضه‌کننده گاز به آلمان گرفت ۱۴۰۱/۱۰/۱۷


 

 به گزارش اویل اینداستری به نقل از اویل پرایس، آژانس شبکه‌ فدرال آلمان در روز جمعه اعلام کرد نروژ بزرگ‌ترین عرضه‌کننده گاز طبیعی به این کشور در 2022 بوده و جای روسیه را گرفته است‌. کل واردات گاز آلمان در سال گذشته میلادی 12.3 درصد نسبت‌به 2021 کاهش داشت.

 این آژانس اعلام کرد نروژ 33 درصد از واردات گاز آلمان را در سال گذشته میلادی برعهده داشته و پس‌از آن روسیه قرار دارد که سهم آن تا 22 درصد پایین آمده‌است. سهم روسیه از واردات گاز آلمان در 2021 برابر با 52 درصد بود.

 روسیه در ماه ژوئن سال گذشته به‌تدریج عرضه گاز به آلمان از طریق خط لوله نورد استریم را کاهش داد و بعد در اوایل سپتامبر کاملاً آن را متوقف کرد. بهانه روسیه برای این اقدام ناتوانی در تعمیر توربین‌های گاز به‌خاطر تحریم‌های غرب بود.

 

 در اطلاعیه آژانس فدرال آلمان آمده‌است کمبود عرضه گاز روسیه تا حدی با واردات اضافی از هلند، بلژیک و نروژ جبران شده‌است. بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا همچنین گاز زیادی در 2022 ذخیره کرده که نتیجه‌ صرفه‌جویی مصرف‌کنندگان و محدودیت تولید صنعتی به‌خاطر افزایش قیمت‌ها بوده‌است.

 مصرف گاز طبیعی آلمان در 2022، 14 درصد نسبت‌به متوسط 4 سال گذشته کاهش یافت و تقاضای صنعتی 15 درصد پایین آمد. مصرف گاز صنعتی آلمان در سه‌ماهه پایانی سال گذشته میلادی 23 درصد کاهش یافت و مصرف مشتریان خصوصی و کسب‌وکارها 21 درصد پایین‌تر از متوسط سال‌های گذشته بود.


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved