صنعت نفت ایران
1403/1/10
Friday
آرشیو اخبار صنعت نفت

فرصت های بازار صنعت جواهر اندونزی برای تجار و هنرمندان ایران ۱۳۹۴/۱۲/۲۰


'انور کمری' رایزن بازرگانی ایران در اندونزی با بررسی این بازار با ارزش در این کشور جنوب شرق آسیا، گفت: قشر توانمند اندونزی از نظر اقتصادی که حدود 40 تا 50 میلیون نفر تخمین زده شده به سرعت در حال رشد بوده و تمایل به خرید اشیاء قیمتی و لوکس از جمله جواهرات میان این قشر در حال افزایش است.
وی گفت: این روند به گونه ای ادامه دارد که این کشور تبدیل به یکی از با رونق ترین بازراهای صنعت جواهرات در جنوب شرق آسیا شده است.
وی براساس برآوردها تخمین زد این کشور با رشد 7.8 درصدی سالیانه تا سال 2021 سریع ترین رشد فروش جواهرات در جهان را از آن خود می کند.
رایزن بازرگانی ایران در اندونزی اعلام کرد براساس اطلاعات منتشر شده در تارنمای آماری، صنعت جواهرات اندونزی سال گذشته میلادی با صادرات 6.36 میلیارد دلار چهارمین صنعت صادراتی این کشور را به خود اختصاص داد.
وی گفت که با این وجود بازیگران این بخش از دولت اندونزی خواسته اند موانع کلیدی که ممکن است در آینده رشد صنعت جواهرات را با خطر مواجه کند رفع نماید.
کمری از میان مشکلات موجود مهمترین آنها را کمبود نیروی انسانی ماهر، ماشین آلات و مواد اولیه در داخل اندونزی ذکر کرد.
دبیرکل انجمن جواهرسازان اندونزی اعلام کرده است نیروی انسانی یکی از مهمترین ابزارهای مورد نیاز برای رشد این صنعت در مناطق خارج از جاوه شرقی، جایی که در حال حاضر اغلب جواهرسازان در آن فعالیت می کنند، به شمار می رود.
در منطقه جاوه شرقی آموزشگاه های فنی حرفه ای زیادی راه اندازی شده اند که نیروی انسانی مورد نیاز این بخش را تامین می کنند، چیزی که در سایر مناطق کمبود آن احساس می گردد.
براساس اظهارات مدیر انجمن جواهرسازان اندونزی، تعداد 20 هزار جواهرساز در منطقه شرق جاوه به خصوص استان 'سورابایا' کار می کنند که اکثر آنها در مقیاس های کوچک می باشند.
این استان اندونزی سال 2016 بیش از 64 درصد از کل صادرات جواهرات در اندونزی را به خود اختصاص داد.
این انجمن از دولت اندونزی خواسته است عوارض وارداتی مواد خام و نیمه فرآوری شده از جمله الماس و سنگ های قیمتی را کاهش دهد، چرا که در داخل با کمبود عرضه مواجه هستند.
همچنین اندونزی با کمبود دستگاه ها و ماشین آلات ساخت جواهر مواجه بوده به گونه ای که انجمن جواهرسازان اندونزی به دولت پیشنهاد داده تا مجوز واردات ماشین آلات دست دوم ایتالیایی که تا 20 سال از عمر آنها گذشته را وارد کنند.
رایزن بازرگانی ایران در اندونزی با توجه به این موارد، گفت که شرکت ها و موسسات ایرانی فعال در حوزه طلا و جواهر چنانچه به دنبال بازارهای خارجی برای توسعه همکاری ها می باشند کشور اندونزی می تواند بازار هدف مناسبی باشد.
وی گفت این شرکت ها و موسسات ایرانی می توانند با اندونزی در زمینه های مختلف از جمله صادرات سنگهای قیمتی، دستگاه های تراش و ساخت جواهر و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز این کشور همکاری کنند.
برخی مطالعات نشان داده است حدود 700 میلیارد دلار گردش نقدینگی سنگ های قیمتی در دنیاست؛ 280 میلیارد دلار هم گردش نقدینگی میزان طلایی است که در ساخت زیور آلات به کار می رود، بنابراین صنعت جواهرات یکهزار میلیارد دلار گردش نقدینگی در جهان دارد.
در حال حاضر نیز 85 درصد واحدهای تراش گوهر سنگ ها در ایران نیز در شهر مشهد واقع شده اند و سالانه در این شهر 9 تن عقیق و 6 تن نگین فیروزه تولید می شود.
بعد از مشهد استان های همدان، زنجان، کرمان و سیستان و بلوچستان استان های با ظرفیت بالا در این حوزه هستند.
عمده صادرات ایران فیروزه است که به صورت نگین به اندونزی، سنگاپور و مالزی، حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر می شود.
سالانه حدود دو هزار و 400 میلیارد ریال سنگ های زینتی ایران صادر می شود.

ایرنا


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved