صنعت نفت ایران
1403/1/10
Friday
آرشیو اخبار صنعت نفت

افزایش خوراک ٣ مجتمع پتروشیمی با استفاده از گازهای همراه نفت ۱۳۹۴/۱۲/۱۴


افزایش تولید و صادرات نفت در سال ٩٥ سبب شد تا گازهای همراه این محصول استراتژیک، به عنوان بخشی از خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش سیمای انرژی به نقل از شانا، علی محمد بساق زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: خوشبختانه امسال با افزایش تولید از فازهای پارس جنوبی و همچنین افزایش تولید و صادرات نفت، خوراک تحویلی به شرکت های پتروشیمی افزایش یافت.

وی در مورد تامین خوراک مجموعه‌های پتروشیمی از طریق گازهای همراه نفت گفت: با افزایش صادرات نفت در پساتحریم، تولید گازهای همراه نفت نیز افزایش یافت و پتروشیمی های بندر امام، پارس و مارون توانستند خوراک بیشتری دریافت کنند که به افزایش تولید آنها کمک کرد.

بساق زاده ادامه داد: امسال مقداری ظرفیت خالی اتان و متان در فازها داشتیم که با تعامل شرکت‌های پتروشیمی و فازهای پارس جنوبی به شرکت های متقاضی تزریق شد و تولید اتان حدود ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد را تجربه کرد.

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مورد مشکلات فرآیندی و تعمیراتی در برخی از مجتمع های پتروشیمی در سال ۹۵ گفت: ارتباط بین واحدهای داخلی با شرکت‌های لایسنسور در جهان در شرایط پساتحریم برقرار شد و شرکت ها در حال رفع مشکلات موجود هستند.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به تولیدی شدن طرح های جدید این صنعت اظهار کرد: بعد از ورود واحدهای جدید به مدار تولید، حدود ۲۰ درصد در سال افزایش تولید خواهیم داشت .

وی به تلاش تامین و تعمیر قطعات یدکی در داخل ایران اشاره کرد و گفت: با مساعدت وزارت نفت ۱۰ گروه محوری برای تشویق و پشتیبانی از ساخت داخل ایجاد شد اما بعضی از کاتالیست ها و مواد شیمیایی خاص نیازمند واردات بودند که جریان واردات در پساتحریم روان تر شده است.

بساق زاده افزود: صنعت پتروشیمی در گذشته با حدود ۷۵ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت می کرد اما اکنون انتظار داریم که با تعمیر قطعه ها و نیز تامین کاتالیست ها از سوی مجتمع ها، سال آینده با ظرفیت بالای ۸۵ درصد ظرفیت اسمی فعالیت شود.


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved